Now Reading
Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε!

Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε!

Χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και μέλι: Η συνταγή που θα σας κάνει να την λατρέψετε!

Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινή πανσέτα
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1/4 φλιτζάνι μουστάρδα
  • 1/4 φλιτζάνι μελιού
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
  • 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Κόψτε τις πανσέτες σε λωρίδες περίπου 2 εκατοστών πάχους.
  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, τη πάπρικα και το θυμάρι.
  • Ρίξτε στις πανσέτες αλάτι και πιπέρι και βάλτε τις σε ένα ταψί.
  • Ρίξτε το μείγμα του μπολ πάνω στις πανσέτες και ανακατέψτε καλά.
  • Ψήστε για περίπου 40 λεπτά

Αυτή η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη και θα σας δώσει ένα νόστιμο γεύμα. Καλή απόλαυση !!

© 2024 Menstatus. All Rights Reserved. | Terms Of Use

Scroll To Top